My Account     Contact Us     Cart

10.6 Installation Error?

Home Forums MAPublisher 10.6 Installation Error?

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Kate 6 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #26780

    Matthew
    Participant

    Hi,
    When I run the 10.6 setup file, I get the Map Publisher screen and language choice. I choose english. Then, I get a Windows Installer window with the following text and have no choice but to click OK and no installation…

    Windows ® Installer. V 5.0.18362.1

    msiexec /Option <Required Parameter> [Optional Parameter]

    Install Options
    </package | /i> <Product.msi>
    Installs or configures a product
    /a <Product.msi>
    Administrative install – Installs a product on the network
    /j<u|m> <Product.msi> [/t <Transform List>] [/g <Language ID>]
    Advertises a product – m to all users, u to current user
    </uninstall | /x> <Product.msi | ProductCode>
    Uninstalls the product
    Display Options
    /quiet
    Quiet mode, no user interaction
    /passive
    Unattended mode – progress bar only
    /q[n|b|r|f]
    Sets user interface level
    n – No UI
    b – Basic UI
    r – Reduced UI
    f – Full UI (default)
    /help
    Help information
    Restart Options
    /norestart
    Do not restart after the installation is complete
    /promptrestart
    Prompts the user for restart if necessary
    /forcerestart
    Always restart the computer after installation
    Logging Options
    /l[i|w|e|a|r|u|c|m|o|p|v|x|+|!|*] <LogFile>
    i – Status messages
    w – Nonfatal warnings
    e – All error messages
    a – Start up of actions
    r – Action-specific records
    u – User requests
    c – Initial UI parameters
    m – Out-of-memory or fatal exit information
    o – Out-of-disk-space messages
    p – Terminal properties
    v – Verbose output
    x – Extra debugging information
    + – Append to existing log file
    ! – Flush each line to the log
    * – Log all information, except for v and x options
    /log <LogFile>
    Equivalent of /l* <LogFile>
    Update Options
    /update <Update1.msp>[;Update2.msp]
    Applies update(s)
    /uninstall <PatchCodeGuid>[;Update2.msp] /package <Product.msi | ProductCode>
    Remove update(s) for a product
    Repair Options
    /f[p|e|c|m|s|o|d|a|u|v] <Product.msi | ProductCode>
    Repairs a product
    p – only if file is missing
    o – if file is missing or an older version is installed (default)
    e – if file is missing or an equal or older version is installed
    d – if file is missing or a different version is installed
    c – if file is missing or checksum does not match the calculated value
    a – forces all files to be reinstalled
    u – all required user-specific registry entries (default)
    m – all required computer-specific registry entries (default)
    s – all existing shortcuts (default)
    v – runs from source and recaches local package
    Setting Public Properties
    [PROPERTY=PropertyValue]

    Consult the Windows ® Installer SDK for additional documentation on the
    command line syntax.

    Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved.
    Portions of this software are based in part on the work of the Independent JPEG Group.

    #26785

    Kate
    Member

    Hi Matthew,

    Thank you for your post! If you can please try running the installer through a Command Prompt window using the following steps:

    Open a console window, navigate to the path of the installer and type:
    Setup.exe

    This will allow you to run the setup using the command window.

    However, if that doesn’t work, could you also try a silent install:
    Open a console window, navigate to the path of the installer and type:
    Setup.exe /silent

    If this still does not work, can you please send the installation log by doing the following command in the console window:

    Navigate to the path of the installer and type:
    Setup.exe /debuglog [output directory & filename].txt being sure to replace the output directory & filename components with a location and filename for the debug log.

    If you can please also confirm whether you have Illustrator installed in the default location or a custom location?

    If you can please send this file to support@avenza.com we will be better able to get this addressed and hopefully get you up and running with MAPublisher 10.6 as fast as possible!

    Thank you,

    Kate
    Avenza Support

    • This reply was modified 6 months ago by  Kate.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic. Log in or register here