My Account     Contact Us     Cart

Geographic Imager not exporting properly

Home Forums Geographic Imager Geographic Imager not exporting properly

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  rebecca 1 month, 3 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #6008

    ryan2
    Participant

    Hello and thanks. I have a UAV mapping service company. One of my clients needs the deliverables manipulated and I love that I can do this in my preferred photo software photoshop. However, when I export and send it to them, they can’t open in ArcGIS desktop without the background showing either black or white. For some reason, the alpha channel isn’t translating to their system. They can see the original perfectly, but my exported geotiff does not export an image (in any format) that they can use.

    I’m evaluating your product on an iMac running Sierra and with an Adobe Creative Cloud subscription. I haven’t updated to 2018cc. My client is on PC. I hope to purchase Geographic Imager, but this problem is a deal breaker. What am I doing wrong?

    #6064

    rebecca
    Moderator

    Hi Ryan,

    Thank you for your post. Could you please send us an email at support@avenza.com with your current workflow, and the data you are using so we can replicate the problem and find a solution?

    Thanks!
    Rebecca Bennett
    Application Specialist
    Avenza Systems Inc

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic. Log in or register here